Siinäpä ne eiliset tulokset :) Ralph siis starttasi näyttelyuransa eilen Pyhäselän lähes ulkonäyttelyssä.

Ikinä en ole yhdenkään aikaisemman koirani kanssa käynyt niin montaa kertaa harjoittelemassa kuin Ralphin kanssa ja en taida enää treenata ollenkaan... Ralph pomppi ja loikki kehän ympäri ja edestakaisin liikettä tehtiin tuomarin pyynnöstä kolme kertaa Nolostunut Rafu vain päätti että nyt pidetään hauskaa, eikä ravannut juuri ollenkaan kuin ehkä metrin kerrallaan. Pöydällä seisoi ja antoi tutkia itsensä hyvin, pussasi tuomaria kiitos nam, samoin seisoi kauniisti lattialla. Mutta liikkeessä mentiin niin, että tuomarillakin oli varmaan eka kertaa sinä päivänä hauskaa. Mutta tuomari tykkäsi kovasti, sen näki naamasta ja lukeehan se arvostelussakin Hymy Arvostelu tulee Ralphin omalle sivulle. Eli Bo Skalinin tuomaroitavaksi mennään toistekin!

Outin koirat sitten pesivät loputkin pöydältä, ihana Tina ROP, sert ja May PN2 vara-sert. Bonuksena vielä Outin kasvatti Laku 11,5vee oli VSP, ROP-vet ja lopulta BIS-vet2.

Rudi korkkasi veteraanikehät hyllyvin kyljin eli paino on päässyt jälleen karkaamaan Latvian reissun jälkeen. Tästä tuomari Kirsi Nieminen rokotti ja antoi ehn. Ei harmita, oma vika.

Into-poika J. Heart Bean palkittiin hoolla, arvostelusta en ole ihan samaa mieltä mutta se oli sen päivän tuomio. Toisella kertaa toisella tapaa ;) Juniorikoira, joka vielä kehittyy.