Itu 'Tepon äiree' J. Tiny Kaboom hyppeli itsensä viidenneksi agilityn SM-kisoissa viikonloppuna medi luokassa yksilöradalla. Kovatasoisessa kisassa sairaslomalta palannut Itu teki hienoja ratoja koko viikonlopun, kaikki virheettömiä niin yksilö kuin joukkuekisassa. Se viimeinen nollavoitto vain jäi vielä odottamaan... Mutta kyllä se sieltä tulee vielä tänä vuonna ja päästään taas kilistelemään!
Itu sairaslomalla? Joo, sillä oli kummallista yskää keväällä ja parin antibioottikuurin päätteeksi poistettiin nielurisat. 'Risoista risoista' otettiin koepalat, eikä niistä löytynyt onneksi mitään autoimmuunisairauteen viittaavaa, olipahan vain muuten äreät ja sitkeästi tulehtuneet. HUH, sanon minä ja varmasti moni muukin!
Uusien dopingsääntöjen vuoksi kisailu on ollut tauolla ja oikeastaan treenailukin, ensimmäiset ja vissiin viimeisetkin treenit taisi olla viikkoa ennen tollerileirillä...
Vielä kerran siis onneksi olkoon Sarkku ja Itu!

Vaakut oottaa kylppärissä illan treenejä varten. Pitää sitä vissiin vähän näyttää ennen koetta. Kuhan nyt joku kiva hakutreeni tehdään tässä vaiheessa välillä variksillakin, tähän asti ollaan tehty oikeastaan dameilla ja silloin tällöin varista vaan näytetty yhden noudon verran.
Katotaan kuin rimpula tekee.