On tässä hetkinen kulunut, mutta minkäs teet kun keikkaa pukkaa, niin ettei ehdi muuta.

Leirillä piipahdin nopeasti töiden jälkeen lauantaina, yöksi toki jäin, mutta mikä lie vienyt voimat, kun seuraava päivä piti huilata täysin... Varmaan se matkan teko, perjantain vietin Joensuussa, lauantain Kuopiossa ja sitten illalla Himokselle eli viikonlopun aikaan tuli noin tuhat kilsaa ajettua. Mutta ehkä ensi vuonna päästään kunnolla leirille, eikä tarvitse sitten viikonloppuja tärvätä työntekoon. JIIHAA!
Sitä odotellessa Kiitos kaikille mökissä vierailleille juhlijoille :) Ensi vuonna nähdään taas.

Yksi viime päivien mukavista uutisista on että Rudin sisko Nyyti (Jadored's Jazzidy) odottaa pentuja. Nyytin sulhanen on FIN JVA Tollerbay Chuck-Berry, jolla onkin tietokannassa mukava VOI ykkösrimpsu mejässä :) Nyytin omistaa Susanna Di Piazza. Voipa olla, että laittelen tänne lisätietoja jossain välissä, jos ei Susanna itse ehdi blogia laittaa pystyyn.
Nyyti on mukava ja topakka tyttö (niinkuin Suskikin) ja on läpäissyt taipumuskokeet ensimmäisellä yrittämällä. Näyttelyistä on myös hyviä arvosteluja, enkä ihmettelisi, jos siitä joku päivä muotovalio tulee. Kunhan mammaloma on ohi ja siitä palautunut karvoihinsa, niin eiköhän se näyttäydy, vai mitä Suski?

Teppo on siis oppinut uimaan tosi hyvin, nyt opettelee jo pellehyppyjä laiturilta. Taitaa poika vain innostua tuosta vesielementistä niin että alkaa äännellä, joten siihen kiinnitetään nyt huomiota.
Tulevana viikonloppuna on Teppo Kaisan kanssa mejäkokeissa, jännä nähdä miten siellä menee. Opettelua se on kummallekin, molemmat ovat ensikertalaisia.