1854261.jpg
Elokuussa on huiput kelit, nyt tosin puhaltaa pohjoisesta kylmästi mutta muuten mukavaa. Emmää niistä helteistä oikein välitä.
Tuloksia on tipahdellut taas, Ossille ja Puntille mejästä AVO ykköset ja Puntti siirtyy samalla voittaja luokkaan.
Me ei poikien kanssa ei olla ehditty kokeisiin, mutta Teppo on aloitellut Suuren Metsästäjän uraa. Vietimme kolme päivää Sotkamon suunnalla ja tiirailtiin lintuja. Kovin kiivasta ei lentoliikenne ollut, huolellista oli ollut myös muiden metsästäjien työ, kun ei haavakoita tai muuten hukkuneita löytynyt. Roippeita vain ja lokin raato. Teppo jaksoi istua passissa ja sen yhden ainokaisen tiputuksen jälkeen ei irroittanut katsettaan ampujasta. Tirppa oli haavakko ja nätisti Teppo sen toi hellästi suussaan mulle. Jokaisen etäisemmänkin laukauksen jälkeen se samainen tirppa olisi pitänyt Tepon mielestä tuoda uudelleen ja uudelleen uudelleen... Kas näinhän kokeissa ja harjoituksissakin on, kun pamahtaa niin noudetaan, sama se vaikka kuinka monta kertaa samaa lintua.
Yksi lintu siis saaliina ja järvisyyhy kyytipoikana! Nyt kutisee ja punoittaa jätkän vatsan alusta. Jospa se ensi viikkoon mennessä rauhoittuisi, että päästään taas metsälle! Kanalinnustusta on myös luvattu myöhemmin syksyllä.
Teppo sai siis hyväksynnän metsästäjältä iloisen luonteen ja touhukkuuden puolesta, haavakon tuomisesta puhumattakaan. Kyllä sillä nenä pelaa ja sinnikkyyttä on odottaa seuraavaa tiputusta.
Rudia koitan saada myös metsälle mukaan, uskon senkin toimivan kivasti.

Pentulaatikko suunnitelmat ovat kuumimmillaan, Itu aloitti juoksun eilen ja samaan syssyyn saatiin todistettua ettei Narrista tule isää ikinä, harmin paikka. Uusi iskä ehdokas on katsottu ja kysytty ja kattila laitetaan porisemaan ensi viikolla :D Huu, elämme jännittäviä aikoja....