Itun ripuli hellitti juuri sinä aamuna kun ajattelin, että jos vielä ruiluaa, niin lekuriin mennään taas. Eipä tarvinnut mennä! Itulla ei perjantaiaamuna ollut kiire minnekään ulos.
Pennut kasvaa ja vahvistuu koko ajan, syövät innolla turvotettua nappularuokaa ja ovat kaiken kaikkiaan tyytyväisiä elämäänsä. Eivät juuri huutele, paitsi jos on tylsää tai nälkä. Tällä hetkellä tuntuu, että on hiljaisin pentue mitä mulla on tähän mennessä ollut, voi myös olla että parhaat lokkiparvi ajat ovat vasta edessäpäin ja joudun pyörtämään puheeni. Yksi tyyppi tässäkin katraassa pitää kyllä meteliä muidenkin edestä.
Pikku-Iippo ottaa kiinni muita kasvussa hyvää vauhtia nyt kun saa kunnolla syödäkseen ja aikamoinen sisupussi se onkin. Okei, tänään nukkui enimmäkseen kun vieraita oli, mutta olisittepa nähneet sen jälkeen illalla, mitä temmellystä piti eteisessä! Ärinää ja purinaa kuuluu, eikä anna periksi isompien edessä. Mutta sylissä nukkuu onnellisena ja on kovin tyytyväinen rapsutuksista.

Pääsevät jonkin verran tutustumaan meidän muihin koiriin ja Teppo on saanut ehdottomasti 'Paras Isoveli'-tittelin. Tepolla ja parilla pennulla oli hauskaa kun eteisessä leikkivät, voi kun sen olisi saanut videolle :D

Asettelemme pennuille Suomi-Soffan mainoksia laatikkoon, saavat siitä valita mieleisensä. Automainoksia myös, koska useinhan käy niin että autokin täytyy vaihtaa näppärämpään kun koiran kanssa liikkuu.
Työpaikkailmoitukset peiteltiin kirppisosaston ilmoituksilla, koska kaikille pennuille on todennäköisesti töitä isona :) ja kyllä sieltä kirppikseltä voi tehdä löytöjä esim. resuisten ja pissisten mattojen tilalle.
Pentulaatikkoa muokattiin taas ja samalla se suurentui hieman. Nyt on hieno portti, minkä yli Itu pääsee pois, mutta pennut ei (vielä ainakaan). Portin saa myös auki, että pennut pääsevät muualle huoneisiin riehumaan. tänäänkin ensimmäinen hoksasi sähköjohdot television alta! Neljäviikkoisia, huhuhu, varautukaa uudet perheet!

Tulevalla viikolla katsotaan mitä sanovat Herra Harmaalle. Ensin saavat laajentaa maailmankuvaansa huoneiden puolella kunnolla ja sitten sinne lisätään uusi asia, varis. Jännä nähdä, mitä pikkuiset siitä tuumaavat ja muuttuuko suosikkijärjestys ;)

Uusia kuvia löytyy muuten http://picasaweb.google.com/maimakin/Pentuset?authkey=7N2tTxmSxfo#