Joo-o, nyt se alkoi! Vuoden odotetuin päivä, Sepon ja Tepon mielestä ainakin. Nimittäin sorsastus! Minä en päässyt ihan aloitukseen mukaan, mutta katsotaan jos iltalennolle sitten. Ensi viikon pidän vielä lomaa ja illat menee varmaan järvellä, mahdollisesti myös lammella.

Poijat kävi pikkuisen fiilistelemässä kyyhkymetsällä, mutta ei saatu saalista, vaikka niitä alueella näkyi ennen metsästysajan alkua. Nooh, emme tästä masentuneet, sellaista se joskus on niitten kanssa.

Tämä päivä sitten korvasi viime syksyn harmistuksen, saalista on tullut jo ja Teppo päässyt noutamaan ihan oikeasti! Nauru Klo 12 jälkeen on saatu kaksi sorsaa talteen, kohta puoliin tulevat kotiin syömään ja illaksi mennään uudestaan, minäkin pääsen mukaan. Koira taitaa myös vaihtua, ettei Teppo pala ihan loppuun. Ja pitäähän sitä Rudiakin metsälle päästää kokeilemaan, uskon että se toimii hyvin.

Sain kivan tilanne kuvan, jossa Teppo tuo sorsaa veneeseen (mitä ei muuten olla ikinäkoskaanmilloinkaan harjoiteltu, mutta niin vain verissä on tuo palauttaminen...), mutta harmistus on suuri kun eihän tässä uudessa koneessa olekaan bluetooth yhteyttä valmiina! En siis saa siirrettyä aivan tuosta noin vaan kuvia puhelimelta ja muistikortin 'muunnin' on jossain Lauran tallessa. Siksi ei ole tullut niitäkään Tepon syysmalliston kuvia vielä nettiin.

Hehe, mua vähän naurattaa kun Rudikin pääsee metsälle, meidän 'puudeli'. Lauantaina se ei lähde minnekään, koska sunnuntaina on näyttely. Mutta on se tosiaan mielenkiintoista nähdä miten Rudi metsällä toimii, harjoituksissahan se toimii vallan mainiosti, mutta kokeissa ei.

Ensi vuonna onkin sitten kolmen koiran pyöritystä metsällä, kun Mussukkakin on vanhempi ja ehkä koulutetumpi asiaan...

Tarkempaa raporttia tulee ehkä huomenna jos koneen ääreen joudan, kun pitää noita rantoja kahlailla ja veneellä soudella, KIVAA! Vihdoinkin mun koirani pääsevät näyttämään ihan oikeita noutajan ominaisuuksiaan varsinaisessa työssä Nauru