Jeah, Rudi nappasi Västinniemen mejäkokeessa TULOKSEN! OOH, kokonaista 20p. ja AVO3! Sanonpa vaan, että ukko höynäyttää mua(kin) jäljellä sen minkä kerkeää, tietää tasan tarkkaan missä jälki menee, mutta kaikki muu kiva pitää tarkistaa myös (mm. tuoreet jänön papanat piti kerätä parempiin suihin ja linnut piti karkoittaa ja hirvet jäljestää, lopuksi etsittiin että mitä muuta mukavaa..).
Ensimmäisellä osuudella kaksi hukkaa lintujen perään ja loppuun mentiin sitten enemmän tai vähemmän jäljestäen. Aina kun sanoin Jälki, Rudi palasi sinne minne pitikin ja kulki vähän matkaa ok, mutta alkoi ehdotella kohta niitä omia juttuja... Työvoitto, mulle. En viitsinyt laskea montako kertaa kehoitin koiraa, mutta monta se oli. Kanille päästiin sallitun ajan puitteissa ja nippanappa tulos saatiin. Ei muuta kuin treenaamaan sitä jälkiuskollisuutta ja keskittymistä siihen mitä oikeasti pitää tehdä, ensi vuonna uudella innolla taas.
No ei se mitään, jäätiin vain kolmen pisteen päähän Puukkokisan voitosta. Puukkokisa on siis Etumerkki ryn oma mestaruuskoe, tänä vuonna kisasi neljä yhdistyksen jäsenten koiraa, joista kaksi sai tuloksen... Eipä onni suosinut muitakaan, riistaa oli ihan kiitettävästi ollut liikkeellä muillakin jäljillä. Neljä koiraa kahdestatoista sai tuloksen! ja vain yksi ykköstulos avoimessa luokassa.

Mukavia tuloksia on kuulunut näin meidän suunnalta katsottuna etelän ruuhkasta. Lyyli taipuili itselleen NOU1 aivan upealla arvostelulla.
Tico (J. Stevie Kaboom) ei virallisia tuloksia ole saanut mutta puhukoon kuva puolestaa, sen nappasi Ticon omistajat :) Tätä lisää!
857404.jpg

Nyytin pennut taitaa jo matkata pikkuhiljaa uusiin koteihin, oikein lämpimät onnittelut uusiin koteihin ja hyvää jatkoa heille täältä toivotetaan täältä 'mummolasta'!!