Aloitetaan niillä huonoilla :(

Tico eli Jadored's Stevie Kaboom on nukkunut pois pari viikkoa sitten. Matin maailman paras metsästyskaveri, hieno koira hienosta pentueesta. Syy on tuntematon, mutta minä epäilen syöpää. Koira menee nopeasti kun imusolmukesyöpä iskee. Mikähän on kun mulla silmiä kirveltää...

Ralph pikkuinen kävi tänään ensimmäisillä rokotuksilla. Painoa on kertynyt tasan 3 kiloa ja iloinen veijari se on :) Huomenna rääpäle täyttää 3kk.

Rillan asioita murehdin eläinlääkärille myös ja sain sille kipulääkekuurin ja Arthroflexiä, jonka pitäisi tehdä hyvää vanhoille nivelille. Rilla ei meinaa päästä autoon hyppäämään enää, vaikka yrittää kyllä. Muutenkin mummukka on pikkuisen hidastunut; muut koirat tulee vauhdilla iltapisuilta sisälle ruuan toivossa, mutta Rillaa saa 'hieman' odotella. Se vain kellii hangessa ja nuuskuttelee jänniä hajuja. Sille on ihan turha sanoa mitään, kun eihän se kuule. Enää se ei ole edes valikoivaa kuuloa. Sitten sille huidotaan käsiä, jos vaikka sattuisi näkemään ja vielä ymmärtämään mitä mitäs sille yritetään selittää. Ihana mummukoira :)