Edellisestä päivityksessä jäi mainitsematta että me tosiaan ostettiin se talo juuri ennen Vantaan reissua ja Ralphin hakua, vaikka suurin osa ystävistäni sen varmasti jo tietää :D Koitan miettiä sopivaa ajankohtaa tupareille, mutta sitä ei taida löytyä, joten Ystävät, tervetuloa tupaan parhaaksi katsomassanne ajankohdassa. Mielellään jos soittaa ensin, että tiedetään olla paikalla :) Koirat on myös tervetulleita.

Koirille on nyt aika makeat lenkkeilymaastot ja mikäpä ettei treenimaastot myös, vettä ja metsää löytyy :)

Ralph riiviö kiusaa Rudin varmaan hengiltä, ellei menetä henkeään ensin Rudin toimesta... Rillan kuulo ei ainakaan ole parantunut viime aikoina vaan mummo katoaa irtipäästyään tosi nopeasti, ryökäle. Sama kuin huolehtisi mummosta, jonka pää ei enää pelaa mutta jalat vie sitäkin vikkelämmin. Teppo hoitaa isoveljen tehtäviä ihan luonnostaan, suorastaan hellyttävällä tavalla.

Rudin ja Sissin pennut matkasivat uusiin koteihin, onnea ja kaikkea hyvää kaikille!

Nyt on ohjelmassa siis remontointia ja remontointia, vanha talo on ikuisuusprojekti, tiedetääntiedetään. Kunhan nyt ensiksi saataisiin valmiiksi yläkerta, että päästään koko porukka saman katon alle... Kuvia tulee talosta ja koirista taas jossain vaiheessa, pitäisi myös päivittää kaikenlaista muutakin tähän blogiin, mutta paremmalla ajalla ja inspiraatiota odotellessa, palataan taas :)