Niinpä niin. Mussukka on nykyään myös Pissukka, tosin vähenemään päin se pissailu on. Isot asiat tulee pääsääntöisesti ulos, joitakin äksidenttejä sattuu sisälle, keittiön nurkkaan. Yöt pysyy kohtuullisen 'kuivana', viime yönä vain yksi pissa ja luulen että se tulis silloin kun ensimmäinen meistä meni aamulla vessaan.

Tyttö kasvaa jalkoja ja runkoa vuorotellen, paino nousee tasaisesti ja korvat höröttää milloin mitenkin, nyt on oikea korva flipissä. Toivottavasti hampaiden vaihtuessa on oikein päin ja nätisti ja pysyisi myös, nätti tyttö siitä tulee Hymy

Tänään käytiin leikkimässä Inton luona, kuvia ei tullut omalla kameralla otettua tosin, mutta tässä illan mittaan piti Mus eiku Pissukkaa kuvata. Yritän laittaa ne nettiin, jos vain yhteydet säilyy...

Nyt se on ihan naatti, nukkui sohvalla ja kovin rauhallinen muutenkin. Pari tuntia pentupainia tekee tehtävänsä.

Mussun kanssa ollaan opeteltu hieman noutamista ja vaikuttaa olevan yhtä helppoa kuin Rudin kanssa aikoinaan, se vain hakee lelun ja tuo useimmiten syliin ja on kehuista ja hyväilyistä mielissään. Lauantai aamuna oli mukava hetki, kun Mussukka iloisena aamutervehdyksistä haki lelun ja tuli syliin uudelleen ja uudelleen silmät ja korvat sikkaralla.

Aivan ihana pentu, kutsumanimi on niin osuva, ettei sitä todellakaan voi muuttaa enää, sitäpaitsi se on oppinut sen niin hyvin.

Koe- ja näyttelykalenteria tutkitaan ja koitetaan muistaa ilmoittautuakin jonnekin poikien kanssa, nomeen ja mejään, sinne väliin joku näyttelykin. Yksi näyttely on Suomen rajojen ulkopuolella keväällä, sinne mennään ihan lomailutarkoituksissa, tulos ei todellakaan ole tärkein vaan matka sinne, uudet maisemat. Enpä kerro kaikille minne mennään, lällällää!