Piti tulla vielä katsomaan miltä uusi blogipohja näyttää, eilen ei näkynyt vielä tuo fonttityyppi. Aika hankalaa luettavaa, katsotaan josko toisella värillä vaikka olisi parempi. Tai sitten vaihdan koko fontin.

Tepon kanssa suunnattiin harjoitusjäljelle aamusta ja yhden asian opin nyt. ELÄ NÄYTÄ TEPOLLE MEJÄVALJAITA VIELÄ PIHASSA, se ei malttanut tehdä aamupissiä ollenkaan vaan syöksyi autolle, eikä houkuttelusta huolimatta tehnyt aamuasioitaan.

Jälki meni hyvin, yhden kakkimismutkan teki, mutta ei edelleenkään sitä pissiä. Alkumakausta ei suostunut kunnolla nuuhkimaan vaan houkuttelusta huolimatta väisteli sitä ja oli menossa vain jäljen suuntaan. Muistin sitten että edellisellä kerralla makaukset oli täynnä isoja muurahaisia, jotka ilmeisesti pisti Tepon herkkään nenuun, voi pientä...

Ensimmäinen osuus jälkitarkasti ja maavainuisesti pari pientä pistoa tehden. Ensimmäisellä kulmalla suunnantarkistelua pienin lenkein, mutta lähti vihdoin oikeaan suuntaan. Toinen osuus alkumatkasta siksakkia, mutta rauhoittui ohjaajan jarruttaessa maavainuiseksi lähellä toista kulmaa. Kulma tarkasti. Viimeinen osuus puoliväliin jälkitarkasti, kunnes tuulenpyörteet toivat tuoksut kaadolta ja Teppo alkoi etsiä ilmavainulla, kaadolle tuli laajoin kaartein takakautta. Kaatona olleen damin Teppo nappasi oitis suuhunsa ja koira oli hyvin tyytyväinen omaan suoritukseensa. Makaukset merkkasi erinomaisesti pysähtyen lukuunottamatta lähtömakausta.

Reipasta vauhtia ylläpitänyt ja hyvässä yhteistyössä toiminut innokas jäljestäjä, joka paransi työskentelyään kun ohjaaja löysi jarruttamalla oikean vauhdin. (AVO1, 45p.) Koiran omistaja ja ohjaaja NinaO, 'tuomarina NinaO', oppaana SeppoR.

Viikolle vielä yksi jälki; enemmän maastonvaihtelua (metsä, aukko, metsä), ryteikköä ja tasamaata. Hyvä siitä tulee.

Teppo pissi vasta kun päästiin autolle takaisin. Kamelinrakko.