Vauhdikas viikonloppu! Oltiin Kurkimäessä mejäkokeessa ja jännitettiin, ehtiikö Teppo Suonenjoelle mejästä. Kyllä ehti, heh, Teppo oli ensimmäisellä jäljellä ja senkin vielä keskeytin, kun ei jäljestämisestä mitään tullut. Teppo vaan haahuili, teki yhden hukan ja toisen hukan kohdalla sanoin tuomarille, että ei me viitsitä itseämme ja koiraa kiusata... Ei viitsitty ja käveltiin pois. Saman tien Seppo heitti mut majalle ja lähti kohti näyttelyä. Ehti sinne aivan hyvin, flätit oli vielä pitkään menossa ennen tollereita.

Teppo sai taas teetä, mutta tuomari sanoi että kun on parempi karva ja vähemmän stressaantunut, voisi saada jopa Hn Nauru Että parempia päiviä ja karvoja, kyseisen tuomarin uusinta visiittiä odotellessa...

Mussukka oli oikein reipas taas, on sillä kyllä lehmän hermot! Rudi ja Mussukka vietti yön siskoni luona, jonka kanssa Mussu ei ole juuri ollut tekemisissä. Toinen sisko vei sen näyttelyssä. Eikä mitään stressiä ollut näkyvissä, kaikki oli kivvoo ja mukavoo. Mussukan arvostelu alkaa sanalla sweet, eikä suotta. Arvostelun lopussa on myös maininta että liikkuu melko lyhyellä askeleella ja olen sen itsekin huomannut. Itseasiassa hieroin Mussukkaa pari päivää sitten ja mielestäni liikkuu nyt rennommin, ehkä vähän 'kasvukipuja' ollut. Pitää jatkaa hieromista, jospa sen liikkeet rentoutuisi. (Paitsi että kun Mussukka 'mielistelee', niin se menee ihan sykkyrään joka paikasta ja Mussu mielistelee tosi usein...)

Rudista tuomari tykkäsi suorastaan älyttömästi. Joten jälleen ROP. Pitää lähettää tuomarille Rudista kuvia sähköpostilla, joten ei muuta kuin arkistoja kaivelemaan parhaista kuvista. Lisäsin Rudin saaman arvostelun omalle sivulleen.

Konsta oli vissiin tuomarin mielestä tyyppiä 'Teppo' mutta parempi, tuloksena H; kunhan kehittyy ja saa karvaa niin pärjää paremmin.

Tollerien mestaruusmejässä Parhaan Yhteistyön palkinto tuli tänne lähelle, Evessin kenneliin, Essille ja Atille. Pitää sitä käydä katsomassa, kun lähelle tuli, enkä ole moneen vuoteen kyseistä palkintoa nähnyt. ONNITTELUT! Samoin suuret onnittelut kaikille tollereille, siellä oli kova tulostaso.

Seuraava koitos on TollerShow, Mussukan ja Rudin kanssa. (Pidä Rudi karvasi vielä hetken...)