Tänään oli Pirkan Damit, leikkimielinen noutajien koe, joka toimii kannustimena oikeisiin nomekokeisiin ja ompahan muuten vaan mukava noutajatapahtuma :)
Tällä kertaa kokeessa starttasi J. River Rocket eli Eetu ja J. Rudolf Rocket eli Roope yksilökisassa. Meidänkin oli tarkoitus Tepon kanssa olla mukana petraamassa viime vuotta (joka oli katastrofi) mutta on sitä matkaa niin paljon ja muitakin reissuja tiedossa tälle keväälle, joten jätettiin väliin.
Eetun ja Roopen sijoituksista en tiedä, tulevat varmaan jossain vaiheessa noutajien keskustelupalstalle, mutta kohtuullisen hyvin heillä meni. Roopella vähän jarrut hukassa ja palautukset tipahti vähän liian aikaisin, mutta tehtävät tulivat suoritettua.
Eetu oli möhlinyt hajujen vuoksi ensimmäisen tehtävän, joka oli linjalähetys ja sai siitä pyöreän nolla pistettä. Muissa osioissa Eetu oli tehnyt hienosti ja keräsi hyvin pisteitä. Jossittelemaan jos ruvetaan niin aika hyvät pisteet Eetu olisi saanut jos ensimmäinenkin tehtävä olisi mennyt edes jotenkuten. Eetu sai kehuja kauniista palautustyylistä :)
Pisteistä ja sijoituksista viis, pääasia oli kuitenkin että koirat ja ohjaajat tekivät töitä yhdessä, saivat kokemusta ja paransivat viime vuotista suoritustaan. Molemmat koirat olivat hyvin hanskassa eikä rähjäämisiä kuulunut missään vaiheessa :)
Katotaan ny, jos me Tepon kanssa vaikka ensi vuonna kokeillaan...