Tänään käytiin metsäpetojen kanssa joukkosilmätarkastuksessa. Tiltu liittyi myös seuraan. Kaikilla todettiin terveet silmät, Rillalla on jo vanhuuden mukanaan tuomaa samentumaa. Olenkin sitä katsellut, ettei enää ole niin kirkkaat silmät, mutta suotakoon se kohta yhdeksän vuotiaalle mummolle. Tohtorikin tuumasi että käypäs joskus ihmisten vuodeosastolla, ei siellä kovin kirkkaita silmiä näy. Totta, niin se vain vanhenee, toisista iän näkee helpommin ja toisista ei. Tässäkin vertaan Tinttiin, joka tuntui olevan ikinuori, viimeisenä vuotenaan alkoi olla selvästi kremppaa, Rillassa iän tuomat muutokset näkyy jo. Kun vain saisin pitää sitä vielä monta vuotta komentelemassa poikia mun kaverina...

Ennenkuin menee nyyhkimiseksi niin...
Teppo sai lisäksi 'fluoritahnareseptin' kiillevaurioiseen kulmuriin. Olipa hyvä että tuli tohtorin kanssa se puheeksi, samantien kirjoitti hoito-ohjeita ja reseptin mukaan, kumma ettei muut eläinlääkärit olleet ehdottaneet tätä. Kokeillaan, jos vaikka vältyttäisiin sen kummemmilta hoidoilta.

Nyt joulukuussa meillä on pikkujoululenkkiä Savon tollereiden kanssa ja sitä odotan. Viime aikoina on työ ja perhe-elämä vienyt aikaa koirilta. Toisaalta hyvä, kesä treenattiin ahkerasti, joten tauko on paikallaan ja toisaalta vähän harmittaa hurttien puolesta pelkät lenkkeilyt. Pimeä aika ei oikein ole mun juttu, joten joulua odotan myös, onhan silloin päivä kukonaskeleen pidempi :)

Messariin ollaan Rudin kanssa menossa, vien sen vaikka ei vieläkään ole karva kohdillaan. Nooh, ei se nyt niin vakavaa ole, kun muuten on hyvässä kunnossa. Messari on vain se tapahtuma minne on päästävä!

Raketit lentää uutena vuotena eli jo kuukauden päästä ja nämä meidän Raketit täyttää  kaksi vuotta! Miten se aika näin äkkiä menee? Kivoja, työintoisia koiria niistä on kehkeytynyt, kotioloissakin nuppi kestää, kunhan aktiviteetteja on riittävästi.

Hyvää joulun odotusta kävijöille!