... valuu otsalta, kun muistelen eilistä puhelua Sarkun kanssa. Siis Itun omistajan :) Itun normaalipaino on jotain 16-17kg ja NYT JO, kolme viikkoa ennen synnytystä se on 20kg!
Kertoi, että Itu on poksahtanut todella paksuksi viikossa, ruoka maistuu taas hyvin, mutta se ei ole ainoa syy paksuuntumiseen. Taitaa edellisen blogipäivityksen ennusteet multiploitumisesta käydä toteen.
Parin viikon päästä lähden hakemaan Itun meille ja Sarkku kehoitti ottamaan kauhakuormaajan ja lava-auton, että saadaan nostettua ja mahtuu tankki kyytiin. Voi ei.
Ihan oikeasti, tuskastuttaa jo ajatus jättipentueesta. Joku saattaisi olla hyvinkin tyytyväinen isosta pentueesta, mutta minä en, kokemusta on jo kolmen rykelmän verran eikä se ole ihan vaivatonta koittaa sosiaalistaa, ruokkia, siivota, ulkoiluttaa, helliä, vieroittaa yms. älytöntä katrasta. Narttukin menee niin ruippakuntoon, Itu varsinkin joka nahoistaan hoitaa ja ruokkii huolella ja pitkään. Hyvä emä, ei siinä mitään, mutta silti. Toivottavasti siis ennusteet menevät pahasti pieleen ja pentuja tulee sopivasti, vaikka se tarkoittaakin sitä ettei silloin kaikille halukkaille pentua riitä.

Ja taas tulee söpistely kuva Teposta. Siis kyllä meidän koirat tekee muutakin kuin nukkuu, se on vain sopiva hetki kuvata niitä.. On ne oikeasti söpöjä myös hereillä ollessaan, ei pelkästään nukkuessaan...
Mutta tää on niin hyvä!
Teppo tykkää nukkua mahdollisimman kippuralla ja pienessä tilassa, kuten äitinsäkin joka tykkää nukkua kissankorissa :-D juu, kyllä se siihen mahtuu ja mukavaa näyttää olevan.
Tein pienen heräteostoksen ja hankin Tepolle oman pienen makuupaikan, pehmeät reunat ja teddysisus, yhtä kokoa pienempi kuin tavallisesti Tepon kokoiselle. Ensireaktio petiin oli nuuhkimista, kirsun hieromista teddykarvaan ja maistelua, kuonon tunkemista tyynyn alle ja muuta sellaista omituista tutustelua uuteen tuotteeseen.
Viimein sain Tepon älyämään, että peti on nukkumista varten ja voi sitä onnea ja autuutta mikä loisti koiran naamalta kun se sen hoksasi! Kääri itsensä pienelle kerälle petin sisään, tunki nenän tyynyn ja reunan väliin ja huokaisi.

Tässä yksi onnistuneista söpistelykuvista. Mamman pikkuinen hulja mettättytkoila nukkuu, oli lankka päivä pienellä, lintuja lensi vaikka kuinka paljon ja naapurissa on tytöillä juoksut, huoh.
1989503.jpg