Vaihteeksi kuulumisia, vaikka eihän meille mitään ihmeellistä kuulu.

Vuoden vaihteessa muutettiin tänne syrjään ja hyvin on lämmintä ja tiivistä tunnelmaa riittänyt paukkupakkasissa. Yksi yläkerran huoneista on valmis ja toinen on hyvää vauhtia valmistumassa, joten alakerrassa on vielä vähän pahvilaatikoita, pihalla huonekaluja ja sen sellaista sekamelskaa. Mutta kyllä ne tavarat aikanaan löytää omille paikoilleen, varsinkin jos kelit vähän lauhtuisi, niin tarkenisi varastoa järjestellä..

Mitään ei olla tehty koirien kanssa viimeaikoina, paitsi Ralph on saanut vähän näyttelykoulutusta. Remmikävely sujuu jo melko hyvin, varsinkin juuston avulla. Pari päivää poijjalla meni totutellessa kaulapantaan ja hyvin ilmeikkäästi näytti loukkaantumisensa mokoman kapistuksen vuoksi. Kulmien alta kyräili ja ohut nirunarupanta näytti painavan ainakin tonnin pienen koiran kaulassa... Nyt ei enää muistakaan.

Keväälle ollaan suunniteltu muutamaa näyttelyä Suomessa ja ulkomailla, kesälle katsellaan muutama mejäkoe. Teppo rassulle pitäisi se hoo saada jostain metsästettyä, niin ei tarvitsisi enää siitä huolehtia ja tuskin malttaa odottaa Ralphin kehiin pääsyä, poika näyttää aika lupaavalta ja sillä on hyvä Asenne Silmänisku

Palaillaan taas!

1263068113_img-d41d8cd98f00b204e9800998e