Tässä, olkaa hyvät http://picasaweb.google.fi/jadoreds/ .
Tällä hetkellä poseeraus ja muita kuvia papusista. Poseerauskuvat otti Taskisen Tuula, Pennut2008 sivulla on minun kuvia alkuun ja loput Tuulan.

Pienet riiviöt ovat kasvaneet reippaiksi tollerinaluiksi, kovasti järjestelevät laumaansa, kähinää syntyy asiasta kuin asiasta ja kahden selvitellessä välejään hyökkää kolmas ja neljäskin mukaan, jipii tappijalkaottelu! Syliin tunkevat olipa asiana sitten väsy tai leikki, kovasti on sosiaalista ja ihmisiin leimautunutta sakkia.
Linnun siipiin ovat suorastaan hurjina joka iikka, kokonaista varista en ole vielä näyttänyt, mutta pitää siihenkin tutustuttaa ennen uusiin koteihin lähtöä. Mutta siipiä kantavat ympäri asuntoa, eikä ainoastaan siipiä vaan kaikenlaista tavaraa mitä irti saavat, kengät ja lasten lelut, jopa rikkaharja. Kunnon Noutajia!

'Hajustumaan' tuodut koiranpedit on kovassa huudossa, niissä kelpaa rymytä ja riekkua. Iippo erityisesti rakastui suureen pehmoiseen petiin ja kellii siellä itsekseen onnellisena. Vinkkivinkki Hanna, mitähän se Iippo mahtaa toivoa joululahjaksi?
Pissaa ja kakkaa riittää juu, mutta osa tulee onneksi uloskin. Muutaman kerran päivässä, ennen olohuoneessa riehumista karvajoukko käy ulkoilemassa pikaisesti, se vähentää huomattavasti siivouksen määrää sisällä. Oppivat samalla sisäsiisteyden alkeita.
Tiistaina koko kööri pakataan autoon ja pöräytetään pentutarkastukseen ja sirutukseen Kuopioon. Mahtaa se olla ikimuistoinen reissu se...
Tapaninpäivänä osa lähtee jo uusiin koteihin, vaikka Milla oli sitä mieltä ettei näitä kenellekään anneta, mutta jos annetaan niin kolme jätetään itselle.
Todennäköistä on, että tippa tulee linssiin hyvästejä jättäessä, vaikka eipä ne lopulliset hyvästit ole, tullaan kyllä näkemään monenlaisessa menossa jatkossa, olen siitä varma.

Itu lähti torstaina leikkauspöydän kautta kotiin, kohtu siis poistettiin hyvissä ajoin ennen ongelmia. Leikkaus meni hyvin, kohtu oli hyvässä kunnossa, Itu voi hyvin, syö ja kakkii.
Kiitos Itu tästä jälleen kerran hienosta katraasta ja Kiitos Sarkulle Itun lainasta! Olette huippuja molemmat!