Eppu kävi aamulla trimmattavana (siistittävänä) ja samalla kaivoin pakastimesta kanin mejäharjoittelua varten. Eppuhan innostui kanista, ensin kestosellaisesta ja sitten oikeasta jäisestä!
Noooh, kasvattaja innostuu myös hyvin vähästä ja kaivelin lisää pakastinta ja heitin Epun eteen jäisen lokin ja hitsinvitsi! Sekin kelpasi!
Into eikun lisääntyy ja ahneus kasvaa syödessä(?) ja pakastimelle... Variksesta se innostui myös, kuvia tapahtumasta on tulossa! Onneksi sain eilen uuden kameran, joka toimii myös puhelimena ja pääsin ottamaan todistusaineistoa. Eppu siis kantaa varista ja lokkia ja kania, pitää vähän tuota palauttamista treenata, mutta Kallelta se varmasti onnistuu, jos ei Hannalta ;)
Viime vuonna, kun Eppu tuli Hannalle, varis ei voinut vähempää kiinnostaa. Nyt on Epun luottamus itseensä ja ihmisiinsä kohdallaan, en osaa tätä muuten selittää. Kyllähän sille jo pentuna kelpasi vaakut, mutta jossain vaiheessa into laantui ja lopahti. Mutta nyt on meikäläisellä silmissä kuva taipumuskoekunniakirjasta, missä lukee Jadored's Crash Kaboom!
Taippariaikeita on hidastanut myös Epun uimattomuus, mutta sekin alkaa pikkuhiljaa olla taaksejäänyttä elämää. Koirienuimakoulun vetäjä Kaisa onnistui saamaan Epun uimasille, nyt vain lisää kannustusta veteen ja uimaan, eiköhän se siitä.
Voi että tuntuu hienolta, kypsässä neljän vuoden iässä voi siis tapahtua vaikka mitä koiran päässä kun asiat loksahtaa kohdalleen! Ehkä ensi vuonna päästään kokeilemaan taippareita, eikö vaan Hanna!?!

Kiitos kaunis muuten kaikille onnittelijoille Tepon taipparisuorituksesta :)

Näin hienosti Eppu kantaa vaakkua!
707163.jpg
Mutta Hups, minne se sitä vie? No, pääasia että oikean ihmisen suuntaan edes vähän matkaa, eikä vaikka Kuusamoon...
707165.jpg