Jaa, että tuomi kukkii? Tämä vertaus tuli kesken puhelun kun kerroin Nikelle (Roopen omistaja) kuinka Teppo ei jaksanut (ei kiinnostanut) harjoituksissa pitää kontaktia, vaan vilkuili sivuilleen. Samaan aikaan äitini toi tuomenkukkia viereen ja kesken lauseen sanoin Tuomi kukkii. Tämä vertaus kyllä sopii hajumaailmaan uppoutuneen koiranulikan ilmeeseen :D
Teppo on tämän viikkoa ollut Kaisan luona jäljestysopissa ja hyvin kuulema sujuu. Pyysin sitten Kaisaa myös viemään Tepon uimaan Epun kanssa, ihan vain kokeilemaan että uskaltaako se vielä uida. Ja kyllä, pienen pienen empimisen jälkeen sai uimamaisterin paperit! Taipparit HERE WE COME!
Uinti on myös tosi hyvää liikuntaa ja meillä se on myös helppoa, jos ei omista venettä: kylällä on kohtuu rauhallinen venesatama, jossa on pitkä laituri. Rilla ja Rudi kuntoilee mielellään uimalla sitä ympäri ja edestakaisin, kun itse kävelen laiturilla :) . Tepolle pitää opettaa myös sama hauskuus.
Viikonloppuna on ne möllitaipparit, joihin osallistumista kyllä jäin miettimään toisen kerran. Ei olla tehty Tepolle vielä useamman damin hakua, joten virheiden ja huonojen suoritusten oppimisen riski kasvaa mölleissä. Toisaalta, aion pitää Tepon liinassa, että pääsen sitä korjaamaan jos meinaa lähteä omille teilleen (jos saan narun päästä kiinni...) Eiköhän me mennä katsomaan mikä on tilanne ja tehdään uudet suunnitelmat sen mukaan.