Noin vain tänä vuonna tulee lokakuussa neljä vuotta edellisestä päivityksestä. Vihdoin sain aikaiseksi pyytää uudet salasanat ja tunnukset tänne...

Paljon on elämään mahtunut tapahtumia lähes neljän vuoden aikana, monta asiaa on muuttunut. Koiria on edelleen, hevosia tullut lisää ja ne ovat omassa pihassa, yksi kissakin taisi tulla. Asuinpaikka on edelleen sama, tilan nimi on Heittomäki, josta myös blogin nimen väänsin uusiksi.

Autokin on ehtinyt vaihtua muutamaan otteeseen, työpaikkakin. Hiusten väri myös vaihtuu pikkuhiljaa, kun oma väri kasvaa takaisin.

Harrastukset on muuttuneet enemmän hevospainotteiseksi, koirat toki on kovasti menossa mukana, mutta enää ei jää juurikaan aikaa ja jaksamista koulutuksiin, kokeisiin yms. Näyttelyissä käymme toki silloin tällöin, se ei ole valmistautumiseltaan niin suuri ponnistus kuin joku koe... Metsällä en juurikaan käy ja eipä tullut kutsuja haavakonjäljillekään viime syksynä.

Koiraharrastuksista Mejä on edelleen lähellä sydäntä ja niitä hommia tehdään mäykkyjen kanssa aina joutessa sulan kelin aikaan :) Mäykkypentuekin on mahdollisesti tulossa jossain välissä, tolleripentuetta ei varmaankaan, mutta en sano ettei koskaan.