Aika hieno viikonloppu sateesta huolimatta. Tuntui että pahimmat kuurot alkoi juuri silloin pk kääpiömäykyt oli kehässä, mutta ei se loppujen lopuksi menoa haitannut, varsinkaa tänään!

Lauantaina Ralph oli hienosti eri2 junnuissa, ensimmäisessä näyttelyssään ja sunnuntaina meni taas pikkuisen paremmin; PU4 ja vara-sert Nauru Lupaavaa... Arvostelut löytyy Rafun sivulta.

Caelestis-kasvatit pärjäsi sunnuntaina suorastaan häikäisevästi KV näyttelyssä, kaikki PU ja PN koirat olivat Caelestiksia ja Reko-poika ROP hehkui vielä ryhmävoittoon! Onnea Outille!

Viime aikoina on tapahtunut koirarintamalla kaikenlaista, voin vain olla ylpeä kasvattaja, kun kasvattini pääsevät monenlaisiin touhuihin mukaan ja vuosien kertymisestä huolimatta niiden kanssa touhutaan.

Kaboomerit täytti muutama päivä sitten 7v. Mihin nämä vuodet vierivät?? Onneksi olkoon ja lisää hyviä vuosia!

Itu, J. Tiny KaBoom tuli hiljattain hyppyvalioksi agilityssä, Roisto Itun poika starttasi mejäkokeissa tuloksella AVO1 47p. ja avoimen luokan paras. Konsta kävi tutustumassa taippareihin ja tällä kertaa tilanne oli niin uusi ja vieras että taipumatta jäi. Uusi yritys paremmalla onnella ensi kerralla! Näyttelyissä on käynyt sekalainen joukko Beaneja, enkä enää pysy perässä milloin mitäkin tapahtuu :D Mutta onnittelut kaikille tuloksiinsa tyytyväisille Nauru

Rudille on tulossa morsian ja jos kaikki menee hyvin ja priimaa tulee, niin ehkäpä meilläkin tallustaa tollerinpentu syksyllä... Siitä sitten myöhemmin, ei hehkuteta ennenkuin asiat varmistuu.

1275246356_img-d41d8cd98f00b204e9800998e