No niin, nyt sitä on taas roppakaupalla uusia treeni-ideoita takataskussa Talluskylän leiriviikonlopun jälkeen. Kiitokset tästä Rantasen Sannalle, joka meitä siellä koulutti ja tietysti kiitokset myös muille osallistujille, ensi vuonna viimeistään uudelleen!

1552335.jpg
Etsi viisi virhettä...

1572472.jpg
Näyttää jo paremmalta, ollaan samaa mieltä suunnasta, muistinoutoon lähetys...
Siis mikä lähtönopeus! F1-tyyliä parhaimmillaan.

    Mulle tämä tuli siis ihan tarpeen, yksin treenatessa ei tajuakaan miten hölmöjä juttuja sitä välillä tekee ja onneksi porukka on sellaista että uskaltavat sanoa ääneen ja korjata. Ei sitä muuten tajua.
    Vieläkin väsyttää kovin, mutta Teppo ja Rudi puhkuu jo intoa.. Tepon lähiaikojen treenailuja rajoittaa hieman antibioottikuuri. Rudilla ei enää sunnuntaina hermo kestänyt ja vissin Tepolla oli häntäkarva väärässä asennossa ja piti juniorille antaa oikein enon hampaasta, silmäkulmiin...
1552331.jpg
Missä se emäntä on?
1552330.jpg
Treenaa kuitenkin Tepon kanssa, mä lähden väliin NYT!

Onneksi ei mennyt silmät ja onneksi sain päivystävän ell kiinni ja illalla jo aloitettiin antibioottikuuri. Illalla Tepon silmät oli aivan kauhean näköiset, turvoksissa, mutta ilmeisen tehokas antibiootti on kun nyt jo on laskenut, ei enää vaikuta niin kipeiltä, mutta varoo silti päätään. Ja onneksi Teppo on astetta kovempi kaveri, ei muistele pahalla ja saattoi olla että ihan ansaitusti sai turpiinsa.
    Meillä onkin Tepon kanssa yhdessä saikkua, mulla ei sitten olkapää kestänyt viikonloppua ja tuskat oli kovat sunnuntai-iltana. Maanantaina lääkäriin ja näin alkuun tuli viikko saikkua, autolla ajokielto, koiralle ei saa heittää palloa, imurointi ja hiustenlaitto kielto jne., olkapää täytyis pitää täysin levossa. Jeh, helppo homma meikäläiselle...
Mut nyt me voidaan tehokkaasti päivisin treenailla uusia juttuja, näille pojille kun ei tarvitse heitellä mitään :) Teppokin varmasti jaksaa treenata jotain, kun eihän kotipellon treenit ole niin rankkoja kuin porukalla tehtävät.
Viisi nomekoetta on katsottuna, jospa me johonkin niistä mahduttaisiin.
1552516.jpg
1552518.jpg
Kuvat otti Telle ja Peppi, kiitos!