Aika hässäkkä aamu! Kun isommat lapset pääsevät pois omista kouluistaan, Sara siirtyy alakoulusta yläkouluun ja Laura lopetti yläkoulun ja oppivelvollisuuden kokonaan niin tuli tunne että pitää jakautua kahtia. Molempien kevätjuhlissa piti olla ja ratkaisin asian niin, että kävin ensin Saran juhlissa puoli tuntia ja seuraavaksi kaahasin kilometrin verran Lauran juhliin. Varmaan moni muu vanhempi ajatteli, että taas se Oravainen on myöhässä! Mutta hyvästä syystä Cool Näin molempien juhlista sen verran, että niin kutoset kuin ysitkin on hyvästelty ja ohjelma jatkui muilla jutuilla.

Molemmat tytöt saivat hyvät todistukset ja olivat nätteinä juhlissaan.

Eetun Liisa soitteli aamusella että ovat päässeet peruutuspaikalle luonnetestiin samalle päivälle ja hyville tuomareille vielä. Eipäs siinä kuin jännittämään tuloksia.

Ja nehän olivat hyvät. Ehkä noutajaksi korkeat, mutta näyttää siltä että Eetulta ei kuitenkaan kovuutta ja toimintakykyä puutu. Ilmankos on ollut hankalaa nuorempana, mutta ovathan he edistyneet aivan loistavasti.

Tuomari kehui Eetua oikein hyväksi koiraksi ja tuumi, että koulutuksen kanssa voi kovuudesta johtuen olla hieman hankalaa. Mutta Eetu ei ole vitipää.

Eetun pisteytys:

Toimintakyky +2
Terävyys +3
Puolustushalu +1
Taisteluhalu +2
Hermorakenne +1Temperamentti +3
Kovuus +3
Luoksepäästävyys +3
Laukausvarma +++
LTEP 203p.

Iltapäivällä kaikkien juhlahumujen jälkeen käytettiin Mussukkaa ja Teppoa uimassa ja Mussukka ui! Tyylipisteitähän ei näissä turnajaisissa jaettu, mutta mielellään Mussu menee veteen syvällekin ja omalla siipiratasalus tyylillään haki damin ja myös Tepon suusta vei damit...

Ja voi että miten mielissään Mussu oli onnistumisestaan! Siitä oikein näki, miten ylpeä oli itsestään, häntä heilui koko matkan kotiin saakka ja koko pennussa oli toisenlaista ryhtiä *Minä uskalsin, minä olen iso tyttö, mami kehui kun minä onnistuin ja minä tein hienosti* Tuolla se nyt rötköttää sohvalla pienenä kosteana keränä, on muuten ainut koira joka meillä saa tulla sohvalle viereen... vaikka olisi turkki märkä.

Web albumissa on ehkä jotain kuvia, jos/kun saan ne sinne siirrettyä.

Ihana, ihana Mussukka, mamman mussukka!