Joojoo, pitäisi mennä nukkumaan, mutta kun värjäsin hiukset ja nyt harmittaa. Toissapäivänä värjäsin, siis mielestäni vaalensin juurikasvua, mutta mitä ihmettä! Tulos oli kaamea; vaaleanruskeaharmaavihertävä tasaisesti koko pää. Siis mitä? Purkissa lukee vaalennus, mutta kyllä tämä tummennus oli ja yök minkä värinen! Pikkusen kyllä epäilytti kun värivoide alkoi päässä tummeta, mutta ei kai voi kesken jättää.
Noo, ei se midn, kyllä kaupan kempparihyllyltä apu löytyy jälleen. Tai sitten ei... Hankin sitten värinpoistoaineen.
Iltasella hommien jälkeen voiteet ja jauheet purkkiin, kova ravistus ja päähän suttaamaan. Jossain vaiheessa alkoi epäilyttää, että onkohan mulla kohta hiuksia päässä ollenkaan, vaaleni ja vaaleni vaaleni, muutenkin ohut hiutula koko tämä karvasysteemi päässäni. Pesin pois vähän ennen vaikutusajan loppumista ja voilaa, mikä tulos! Vaalean oranssi! Juuei, juuei, tuli muuten nyt tarpeeseen Savon Nuuskujen musta lippis.
Sen siitä saa kun blondi koittaa blondata. Ehkä huomenna varaan ajan kampaajalle, joka ehkä osaa tehdä jotain tälle päälle. Kampaajien toiveasiakas, ehdottomasti! Mutkun mutkun ei mulle ennen ole käynyt näin...

Mutta koira-asiaan. Kaikille pennuille on nyt sijoituspaikka löytynyt, jokaiselle on uusi koti valittuna ja yksi jää meille. Sanoisin, että meni onnistuneesti jokaiselle toiveiden täyttävä pentu.
Mutta se mamman mussukan kotiin jääminen aiheuttaa kamalan ongelman, en millään keksi hyvää, tyttömäistä, nasevaa ärrällä alkavaa nimeä mussukalle! En kai voi sitä Mussukaksi aina kutsua? Vai voinko?
Ni voin tietysti, mutta kyllä mun elämässä muutenkin huumoria riittää. Seppo tuumasi että montakohan kaksijalkaista laukkaa luokse, jos Mussukkaa alan ovella huudella? Tai jos Seppo itse huutelee Mussukkaa? Hmm, pahan pisti.
Roxy, Riska, Raxi, Ryyti? ... Auttakee!
Sanottakoon, että hyvät nimet Raisa, Riesa (itseasiassa Raisan toinen nimi) ja Ronja ovat menneet edellisille kasvateille. Jotain hieman epätavallista olisi kiva saada.

Ja niin! Laittakaas viikonlopun vieraat kuvia tulemaan, siellä näkyi hyviä kameroita olevan :) Mun kännykkäkamera ei oikein toimi, en saa mussukasta kuvaa laitettua ideoita antamaan ;(