Ihan alkuun Kiitos kaikille virtuaali- ja puhelinolkapään tarjonneille, kiva tietää ettei ole yksin!

Mutta sitten paluu tähän HHuippu-viikonloppuun!

Itu hyppeli itsensä AVAksi! Ja vielä kovatasoisessa piirinmestaruuskisassa. Piirinmestaruuttakin tarjottiin, mutta Itu päätti jättää sen homman sitten ensi vuoteen sivuuttaen muurin. On se huima koira, ei siitä pääse mihinkään! Tälle vuodelle tuloksia tullut kivasti: SM-kisoissa viides, nyt syksyllä Tollerimestari agilityssä ja vielä tämä. Kyllä kelpaa! (plus kaikki muut kokeet missä Itu on käynyt kääntymässä, huhuh!)
Onnittelut ja kiitokset Sarkulle ja Itulle!

Tiltu Itun-tyttö totteli tänään loistavan tuloksen alokasluokan TOKOssa: Pisteitä 185,5, kunniapalkinto ja luokkavoitto! Ja mikä parasta; yhteistyö arvosanalla 10! Taitavia tyttöjä nuo Tutta ja Tiltu.

Itun lapset tuntuu muutenkin olevan mitä mainioimpia harrastuskoiria, Lyylillähän on TK1 plakkarissa ja taipparit myös, samoin Tepolla taipparit ja Roopella myös. Munsta tuntuu että myös muita taipuilijoita tulee vielä!

Ensi viikonloppuna jännätään Tollerimestaruutta TOKOn parissa, samassa kokeessa meillä on myös Savon Nuuskujen mestaruus. Ei sillä että just noita mestaruuksia ollaan hakemassa, mutta meinataan osallistua Rudin kanssa korkkaamalla se avoin luokka. Tiltu tulee myös, ainakin viimeisten tietojen mukaan, mutta Teepis jää vielä hiomaan liikkeitään....

Ainiin, Nyytin pennut on menneet aikapäiviä sitten, ei kannata enää tiedustella Suskilta niitä :D
Jotain suunnitelmia meillä täällä on ensi vuodelle, mutta niistä sitten kun on enemmän ajankohtaista.