Pientä taukoa on ollut blogin päivityksissä, mutta kaikki aikanaan :)

Raketit täytti 3vee, myöhästyneet onnittelut siis tätä kautta kaikille!

Rilla täyttää 10vee kuukauden päästä, huh miten se aika juokseekaan! Mummo käy ehkä vielä jossain näyttelyssä mutta kunhan katsellaan... Kuulo siltä on mennyt aika huonoksi ja siksi vapaana lenkkeilyä ei voida enää harrastaa, onneksi on pitkiä liinoja niin mummo pääsee haistelemaan. Rilla voi muuten hyvin, mitä nyt vähän on tullut kylkiin läsää, mutta eiköhän se sula kevään mittaan sopivaksi vähän kerrallaan.

Pentuset matkusti maailmalle ja hyvin on kaikilla sujunut. Yhteyttä pidetään ja koitetaan päästä tapaamaan, viimeistään tollerileirillä.

Mussukan nimeksi jäi Mussukka, virallisesti kultapulunen on Jadored's Sweet Bean. Pikkuiselle ei vain sovi muut nimet, ei vaikka mitä ehdottaisiin.

Reipas ja aurinkoinen tyttö, oikea ilopilleri, häntä heiluu ja kaikki saa pusuja. Ulkona on mielettömän hauskaa juosta hullunrinkiä ja tutkia itsekseen ympäristöä. Ei mikään saappaankiillottaja vaikka Mussukka onkin ;)

Teppo hoitaa isoveljen tehtäviä mielellään, leikkii ja touhuaa sisterin kanssa mielellään. Muka murisee välillä, mutta sitä nyt ei kukaan ota tosissaan, ei Mussukkakaan oikeasti.

Rudi taas ei oikein välitä noin pienistä tytöistä, ei yhtään, mutta eiköhän enon sydän sula jossain vaiheessa (viimeistään ekojen juoksujen aikaan...) Rilla on myös samaa mieltä; myydään se tai voidaan me syödäkin se, mutta olen varma että Mussukka saa paikkansa pikkuhiljaa tässä laumassa myös vanhusten mielestä.

Koitan näpsiä jotain asiallisia kuvia Mussukasta joka kaunistuu päivä päivältä :) ainakin minun mielestä.