Jaha, viime päivitysten jälkeen on tapahtunut taas vaikka mitä, mutta jospa aloitan ihan tästä päivästä.

Rudi kävi 'siementutkimuksissa' lisääntymistieteen erikoiseläinlääkäri Liisa Jalkasen luona tänä aamuna. Taustaa tälle käynnille sen verran, että muutama vuosi sitten kaksi narttua jäi peräkkäin tyhjäksi Rudille ja jäätiin osittain siihen luuloon, että Rudi on tuhkamuna, vesihöyryä ja rusinoita pusseissa, poliisikoira ilman panoksia jne. Mutta syy olikin siis narttujen väärät päivät.

Kannatti käydä lääkärillä. Näytteenotto oli helppoa, avustajana oli Mandi, Rudin mahdollinen tuleva anoppi. Harva poika se pystyy anopin edessä tai takana, muuten... Rudi oli ehdottomasti sitä mieltä, että eläinlääkärillä käynti on sittenkin KIVAA! Juuh, pojan libidossa ei siis ole ainakaan vikaa, siitä tuo tämänkertainen otsikko.

Näyte oli erinomainen, vilkasta liikennettä oli ja paljon. Ell oli sitä mieltä, ettei tarkemmille tutkimuksille ole tarvetta, natiivinäytteestä jo voi päätellä, että hyvää tavaraa on poijjalla. Tulos tulee myös paperilla, kunhan posti tuo.

Ja sitten mennään kalenterissa taaksepäin...

Viime viikonloppuna sunnuntaina päästiinkin starttaamaan Rudin kanssa yllättäin nomekokeessa. Liperissä asti käytiin, eikä saatu yhtään riistaa ylös... Niimpä niin, viikolla tehdyt treenit meni hyvin, tollerileiriviikonloppuna tehdyt harjoitukset meni hyvin, koira on hyvä, mutta emännän hermorakenne ei kestä ja Rudi ei taas kestä sitä.

Olen päättänyt, että kokeissa käydään silti, mun täytyy oppia pitämään hermot kurissa ja keskittyä ohjaamaan Rudia oikein. Nytkin teki mieli hakata päätä mäntyyn ihan itseni takia; heti 'Hae'-käskyn jälkeen tajusin miten ihmeessä kiekaisin sen käskyn ja miksi ihmeessä sanoin 'hae', kun Rudille kaikki noutaminen on NOUDA ja käden liike kertoo suunnan, minne mennään ja mistä sitä noudettavaa löytyy!

Siis emännälle treeniä, koetreeniä. Pidän sitä psykoterapiana itselleni, tulee se kuitenkin halvemmaksi kuin nahkasohvalla makaaminen ja lapsuuden muisteleminen... Ehkä.

Saman viikonlopun lauantaina pääsin sylikummeilemaan siskon pojalle, josta tuli Juho Eemil Benjamin, ihana vauva!

Edellisenä viikonloppuna oltiin Sepon, Saran, Tepon, Rudin ja Mussukan kanssa tollerileirillä. Osallistuttiin koulutuksissa nomeen ja näinhän se oli taas; emäntä kun sai itselleen tehtävän jalostettua oikein päin päähänsä, niin koirakin toimi hyvin.

Lauantai-iltana treffattiin Jadored's jengiläisten kanssa, kokonaista 15 kasvattia oli paikanpäällä, Bean-pennuista 9/10 vain Aida puuttui. Ja järjestivät sellaisen jymy-yllätyksen mulle, että sitä piti pillittää monta kertaa illan aikana (voi olla että sillä 'Fairy-liemellä' oli hieman osuutta asiaan).

Porukka olivat tilanneet itselleen ja minulle t-paidat, joissa on edessä Rudin hahmo ja teksti Jadored's Tollers with attitude ja selässä koiriensa nimet. Mun paidassa lukee takana 'Best of Breeders'. Se on aika paljon sanottu se ja arvostan huomionosoitusta korkealle Nauru ISO KIITOS!

Ainiin. Viime viikolla Mussukka ja Rudi kävivät Best Friend tuotekuvauksissa. Kuvia otettiin paljon ja erilaisia ja saattaapa olla, että jos törmäät kaupan lemmikkihyllyllä Best Friend tuotteen kyljessä/päällä tollerin kuvaan niin siinäpä saattaa olla meidän Rudi tai Mussukka-hörökorva.

Kuvia tulee taas picasaan, kunhan saan vähän karsittua.