Jadored's Mr Bean eli Papu ja Heidi taipuilivat tänään tuloksen NOU1! Papusista ensimmäisenä Nauru ja toiset tulee hyvää vauhtia perässä. Roisto ja Ruutikin koittivat taipua tänään, mutta parempi onni ja itseluottamusta ensi kerralle, nuoria koiria vielä ja kyllä ne taipuu.

Mussukan taipumisesta en ole ihan varma, se ei ole vieläkään minun makuun riittävän innostunut varikseen eikä se oikein innostunut sorsastakaan Otsan rypistys Katsellaan vielä vähän aikaa ja jos edelleen siltä näyttää, niin Mussukalle etsitään uusi koti. Parikin vaihtoehtoa on jo mielessä.

Hyvä seura- ja jälkikoira se on varmasti, kuten moneen muuhunkin harrastukseen aivan sopiva. Mutta jos riistavietti on puutteellinen, niin koira ei ole minun tarkoituksiini sopiva.

Valitettavasti en voi kaikkia pullamussukoita pitää, vaikka vaikeaa tulee olemaan Mussukasta luopuminen ja lapsille tulee iso ikävä, mutta pitää joskus käyttää järkeäkin.

Harmittaa ihan vietävästi, mutta minkäs teet. Valitettavasti pentueen sisällä sisaruksilla on eroja aina ja tällä kertaa minun tuuriksi tuli Mussukka, jolla on puutteellinen riistavietti. Mutta muut papuset näyttävät omaavan erinomaisia taipumuksia jo pienestä pitäen ja siitä olen erittäin iloinen!