Pidettiin eilen pakastimen tyhjennyspäivää Savon Tollereiden kanssa ja ilta 'vähän' venyi.
Tepolle tehtiin ensimmäisenä hakuruutu sen 'uudella tyylillä' ja samalla kertoilin ihmisille, miksi näin tehdään, mikä on missäkin kohtaa ideana ym. Tällä hetkellä Teppo hakee vain yhtä noudettavaa,  vahvistetaan HAE-käskyä. Ei meidän tartte kovin montaa kertaa harjoitella yhdellä, niin hienosti Teppo teki, vaikka oli paljon häiriöitä; vieraiden ihmisten ja koirien, jopa tyttökoiran jäljet hakualueella, takanamme seisoi porukkaa ja Rudi komensi autossa. Loistava suoritus; sukkana hakuun, löysi nopeasti ja samalla tavalla sukkana palautukseen. Kaksi kertaa tehtiin näin, toisen kerran aavistuksen vaikeampana ja hyvin teki taas, kovin olen ylpeä edistymisestämme :)
Oman hakutyönsä jälkeen Teppo lähti vielä verijäljelle Kaisan kanssa ja me jatkoimme puhumalla juuri haun opettelusta ja näytettiin varista ja tehtiin pari noutoja yms.

Välillä juotiin kahvia (laihaa! minä keitin...) ja syötiin ihania Tellen tekemiä korvapuusteja :)
Sitten päästiin tekemään isompien ja edistyneempien kanssa hakuruutua riistoilla ja aika kirjavia suorituksia nähtiin. Rudi oli taas ihana entisensä, toi viisi varista kuudesta ja oli onnesta soikeena kun kehuttiin, olisi varmaan etsinyt sen kuudennenkin, mutta tuo riitti. Jos se vain tekisi noin sitten kokeissakin, niin eiköhän sillä olisi valiotitteli plakkarissa, mutta koe on koe...
Voi olla että yhteistreenit Tepon kanssa on tehneet tehtävänsä, Kouluttaja Kateus on aika pätevä tyyppi.

Illan lopuksi käytiin vielä lenkillä Mirkan/Kaapon ja Kirsin/Taran kanssa ja hienosti tuli Rudi ja Kaapo juttuun keskenään :) Kiva nähdä tuollaista fiksua ja toista kunnioittavaa käytöstä uroksilta. Rudi paineli onnessaan pitkin maita ja mantuja, kävi Taralta ottamassa tuubaan pari kertaa (mitäs työntää nokkansa jokapaikkaan)
Sitten vihdoin iltayhdeksän aikoihin lähdin hakemaan Teppoa verijälkien päästä ja sinne juutuin juttelemaan Hannan, Kaisan ja jäljet tehneen Markuksen kanssa. Kotona vasta vähän ennen yhtätoista. Huom. ajomatkaan kuluu myös paljon aikaa...

Ensi viikonloppuna on sitten möllitaippareiden vuoro, sinne mennään molempien poikien kanssa. Tässä on siis viikko aikaa saada Teppo uimaan. Sillä on kova hinku veteen varsinkin lenkkeilyn jälkeen kuumissaan ja nyt on luvattu lämpimiä päiviä tulevaksi, että eiköhän se siitä... Onhan se uinut viime syksynä, mutta itseluottamusta tarvitsee lisää.

Ei se kevyt päivä ollut Epullakaan, kävivät Suonenjoella näyttelyssä ennen illan jälkirientoja. Tuloksena Hovilan Tarjalta AVO EH1.