Hehhe, käytiin sitten sellainen pikaloma Norjan puolella Harstadissa. Perjantai aamuna hypättiin autoon Rudin ja Sepon kanssa ja ajeltiin Yli-Tornioon Aavasaksalle yöksi West tribe majoille. Aamu aurinko herätti jo kuudelta, syötiin oikein tukeva ja hyvä aamupala ja ei muuta kuin matkaan taas.

Yhtäsoittoa ajettiin Ruotsin lapin läpi muutaman pienen pysähdyksen tehden (vessareissu puskaan vaan) ja saavuttiin rajan tuntumaan ja aah, ooh, mitä maisemia. Keli oli mitä parhain, aurinko paistoi ja näkymät oli todellakin hienot.

Harstadiin saavuttiin noin klo 14 paikallista aikaa ja vietimme romanttista iltaa; pieni kuohuviini pullo, suklaata ja renkaita vaihdettiin Silmänisku

Sunnuntaille olikin sitten koiranäyttely ja mua jännitti niin, että meinasin oksentaa hotellilla eikä se johtunut kuohuviinistä (minä kun en oikein kestä tuollaisia aineita, niin viini jäi vain yhteen lasilliseen).

Kauhean lumimyrskyn läpi taivallettiin näyttelypaikalle, en ole varmaan ikinä nähnyt sellaista tuiskua! Paikanpäällä hallilla olikin tuttuja Mäkiharjulaisia ja Ronin eli Jonathanin porukka. Jännitys hieman laantui jutellessa ja Rudikin käyttäytyi oikein mallikkaasti niin kehässä kuin kehän ulkopuolella. On se kyllä herrasmies ja mitä mukavinta matkaseuraa!

Hienostihan meillä meni: Rudi oli ROP, sai norjan sertin ja cacibin ja tuli näin Norjan ja Kansainväliseksi muotovalioksi. Aika mukavaa, oma poika. Ryhmässä Etelä-Afrikkalainen tuomari ei oikein kiinnostunut Rudista, vaikka Rudi esiintyi hienosti, sen kanssa oli mukavaa käydä isossa kehässä.

Onnea Mäkiharjun kenneliin myös VSPstä ja PN-2 tuloksista, Ronin omistajalle myös onnittelut PU-sijoittumisesta!

Oman jännityksen näyttelypäivään toi myrsky ja uutiset että rajat olisi tuntureilla kiinni. Narvik-Kiiruna väli oli kuuleman mukaan aivan tukossa ja sitä kautta menevät suomalaiset odottelivat aura-autoa. Me matkattiin alkuperäisen suunnitelman mukaan Kilpisjärven kautta, eikä mitään ongelmia ollut matkalla. Puolen yön jälkeen oltiin Muoniossa varatulla mökillä ja eipä tarvinnut unta houkutella.

Nyt ollaan vielä täällä mökillä, aamupala on syöty. Käymme saunassa ja jäällä lenkillä Rudin kanssa ennen matkan jatkumista. Nyt ei pidetä kiirettä.

Kuvia reissusta tulee, kunhan pääsen oman koneen ääreen.