Niin siinä sitten kävi, että Itu jäi tyhjäksi. Sunnuntaina tuli viimeisestä astutuksesta 28vrk, joten olisi siellä pitänyt joitain papuja kattilassa näkyä jo. Mutta ei.

Ihan suoraan sanoen, Jadored's kennelin jatkosuunnitelmat ovat nyt täysin jäissä.
Sijoitusnartulleni Tiltulle on hankalaa löytää urosta, koska se on pra tyypiltään B, eikä tuloksillaan vielä huimaa ja heiluta sopivien urosten omistajien päätä, vaikka kiva ja hyvätaustainen koira onkin, kovasti äitinsä Itun oloinen tyyppi ja tykkään todella paljon.
Lisäksi Tiltun sisaruksilla on kahdella selvästi allergiaa ainakin naudalle ja vaikka Tiltu itse on terve kuin pukki, jälkeläisillä saattaa olla suurempi riski tulla allergisiksi. Joten se taisi olla siinä sekin, myös Tepon jalostussuunnitelmien kohdalla.
Vielä en luovuta omistajuutta täysin Tutalle, jos tässä vaikka vuoden parin sisällä tapahtuisi jotain mullistavaa.

Kokeillaanko Itua astuttaa uudelleen on täysin kysymerkillä varustettu. Tälle nyt suunnitteilla olleelle pentueelle oli tilausta ja nyt todella harmittaa että aktiiviset ja tavoitteelliset koiraharrastajat jäivät ilman pentua mieleisestään yhdistelmästä. Millainen varauslista on vuoden päästä, jos astutus uusitaan? Kun ei tiedä, niin ei voi luvata.

Mennään ja harrastellaan poikien kanssa, unohdan toimivatolleri-kasvatusajatukset täksi kesäksi ja katsotaan mitä tässä maailmassa tapahtuu.

Asiasta kukkaruukkuun!
Löytyi muuten aika messevät mejämaastot, tervetuloa korkkaamaan ne Savon Nuuskujen kokeeseen 13.7. tänä kesänä. Kyllä siellä kelpaa tannerta taivaltaa!