Häyristen toiveeseen koitan vastata mutulla...
Määrä: viime viikolla näkyi yksi, tällä viikolla 3-4kpl, joten ensi viikolla pentuja olisi 7-9 ja sitä seuraavalla 10-13, en tiedä kenen laskuopin mukaan, mutta omalla (blondin)logiikalla.
Sukupuolijakauma on suhteessa 7u/3n, edellisen pentueen mukaan. Väreinä kaikilla on juuri oikea (minun makuun) tummansävyinen punainen, ei kuitenkaan setterinpunainen, valkoisia merkkejä kaikilla sopivasti nenän päällä, tassuissa ja pienenpieni tupsu hännässä. Jollakin saattaa roiskahtaa reilustikin ja jollekin ei puolestaan jää kuin kaksi valkoista karvaa.
Kirsun värit jakautuu uusien omistajien toiveiden mukaan, ehkä ;) Mun suosikilla se on isona sininen.

Luonteista intuitiona heitän, että ne ovat tasapainoisia, yhteistyökykyisiä ja -haluisia. Voimakas riistavietti saattaa viedä omistajat ongelmallisiin tilanteisiin; raatoja tulee kerättyä pakastimet ja nurkat täyteen, plus kaikki haisevat jäännökset metsästä tulevat omistajan iloisen kannustuksen saattamana käteen asti (ja asiasta ymmärtämättömät pyörittelevät silmiään nähdessään tapahtuman tai kuullessaan omistajan innoissaan kertovan asiasta työpaikan kahvi tai ruokatauolla).
Kaikki perheeltä ja työltä liikenevä (ja enemmänkin) aika menee treenikentällä ja -metsässä, kokeissa ja tapahtumissa, syksyllä niin sorsa kuin kanalintumetsällä ja tottakai haavakkohirvieläintenjäljestyksessä ympäri vuoden.
Korvat törhöllään touhukas pieni (tai hmm sopivan kokoinen) tolleri touhuaa koko päivän ja onnellisena nukahtaa huuli söpösti rutussa omistajan jalkojen juureen illalla Housen tai CSI New Yorkin  tai Paon aikaan. Omistaja kiittelee Kunnon Nousua ja Painon Laskua.
1979080.jpg
Tässä yksi ruttunaama lämmittää kuumeisena makaavaa emäntää, tehtävä sekin on.
Ja juu, päätin paljastaa sisäisen olemukseni ja olen nykyään blondi ;)
1980468.jpg
Vähän huonolaatuinen kuva toisesta touhupäästä. Teppo väsyneenä teeri-sorsa-jänisjahdin jälkeen, tulokseton reissu tosin...