Mielettömän hieno fiilis: koira tulee täysillä hyvän jäljestyksen jälkeen kani suussa kohti ja antaa sen käteen. Tätä ennen ollaan fiilistelty hienolla vesityöllä ja hyvällä hakuruudulla, mutta tuo on se piste iin päälle, kaikki on mennyt niinkuin pitikin. Veri kohisee korvissa ja tekee mieli rutistaa koiraa. Koira aistii miten hieno poika se oli.

Niimpä se Teppo teki kepposen ja kävi TamTam taippareissa ja sai hyväksytyn tuloksen NOU1. Tätähän lähdin hakemaan, eikä hukka reissua tullut. Vielä pitää hioa kovasti, että uskalletaan nomeen, mutta yksi porras sitä kohti on ylitetty.
Taipparit on tollerillekin se perusjuttu, josta lähdetään eteenpäin. Minulle on ollut itsestään selvää, että taipumuskokeeseen treenataan ja kun näyttää, että läpimeno on mahdollinen, siellä myös käydään ja toivottavasti vain yhden kerran. Rudin kanssa ollaan käyty monesti, mutta kun hyvä päivä sattuu enkä itse jännitä, se varmasti osoittaa taipumuksensa virallisestikin.
Tällä kertaa Rudi ei mahtunut mukaan kokeeseen, mutta katsotaan syksyllä uudelleen. Tepon kanssa aloitetaan tosissaan maltti ja tottistreenit, markkeerauksien opettelua ja eteenlähetystä muiden nomejuttujen ohella. Jännä nähdä, ehditäänkö ja mahdutaanko kokeisiin tänä syksynä, en ilmoita sitä ennenkuin näyttää siltä että tuloksen saaminen on mahdollista, siis muun kuin nollan...
Tepon tiedoissa koeselostusta.