Kauan odotettu reissu Latviaan on onnellisesti ohi :) Kiva oli käydä ja kiva oli tulla takaisin kotiin. Palkintoja saatiin ja Rudin titteleihin liitetään nyt Latvian valio titteli.

Kilpailuvastusta meille ei ollut kumpanakaan päivänä, toinen paikalla ollut latvialainen tollerityttö osallistui pikkupentujen luokkaan, joten rotukehässä pyörähdettiin yksin. Oli kyllä nätti pentu! Eipä silti tuomareiden ole mikään pakko excellentillä palkita,vaikk yksin oltiinkin ;) Rudi pyörähti iltapäivällä Janette Bergstenin kanssa myös seniorhandler kisassa ja voitto tuli aivan suvereenisti. Pyysin Janettea esittämään Rudin myös ryhmäkehään, yhteistyö kun sujui lyhyen treenauksen jälkeen hienosti ja omat hermot eivät jännitystä kestä :D

Ja hyvinhän sekin meni, RYP-4 sijoitus Rudille! Tuossa näyttelyssä sijoitetaan viisi parasta ja noutajaryhmässä oli aika moni paikalla, joten sijoitus maistui oikein hyvälle.

Matkakumppaneista Johannan Niilo lhasa apso oli myös lauantain ROP ja ROP-juniori, joten iltapäivällä riitti jännitystä oikein urakalla. Hymyillen Johanna vei Niilon BIS-juniori kisan voittoon ja siinä kohtaa piti tirauttaa pari onnen kyyneltä, niin hienolta pari näytti! Tähän päälle vielä Niilon ysi ryhmän voitto ja päivä oli täydellinen.

Ilta venyi näyttelypaikalla ja klo oli yli puolen yön ennenkuin oltiin majapaikassa, ei muuta kuin päätä tyynyyn ja unille... Valmieran keskustassa on muuten tosi hyvä ja hieno ruokapaikka! Ostoskeskuksesta oikealle ja alas :D Löytyy helposti, kun kysyy paikallisilta. Ihmiset olivat tosi ystävällisiä ja avuliaita vaikkei yhteistä kieltä ollut muu kuin elekieli. Aina päästiin perille kun kysyttiin.

Myöskään sunnuntaina ei meillä ollut kisavastusta, Niilo oli VSP apsoissa ja vaikka Rudi oli ROP, niin jäin miettimään ryhmiin osallistumista, mennäkö vaiko eikö mennä.. Koska meillä oli aikaa, niin päätettiin jäädä, tänne asti kun tultiin niin koitetaan saada kaikki mikä tarjolla on :D

Ryhmäkisassa Rudi voitti! Ja siinäpä kohta päästiin BIS-kisaan juoksemaan. Siellä ei enää tullut muuta kuin hieno kokemus, mutta hienot koirat voitti.

Eniten ihmetyttää Rudin jaksaminen. Muutaman päivän päästä Rudi täyttää 8vuotta ja se jaksoi koko päivän skarpata monessa kehässä; rotukehä, seniorhandler (sunnuntaina kolmas), ryhmäkehä ja vielä virtaa riitti vaikka muille jakaa BIS-kehässä. Jos olisi palkittu näyttelyn reippain esiintyjä niin se olisi ehdottomasti kuulunut Rudille! Tähän päälle vielä treenaukset kehien välissä, ylimääräiset kieputukset ja leikkimiset ja poika vaan jaksaajaksaajaksaa, eikä väsyhermostumista näkynyt missään välissä.

On se hieno poika :) Seuraavaksi Rudi esiintyy veteraanikehissä, torstaina on synttärit. Ei siellä kukaan olisi uskonut pappaa niin vanhaksi, tuomaritkin hämmästelivät :D