Sain tivattua siskolta kuvan, jossa ystävämme potee migreeniä. Tämä kertoo kaiken siitä olotilasta...

566655.jpg

Taustalla häälyy jomotus, mutta ibuprofeeni pitää loitolla pahimman, täsmäaseet on toistaiseksi loppu.
Reissu tuli tehtyä, olipa virkistävää, vaikka ei ehtinytkään juuri Helsingissä pyöriä. Näin kuitenkin Heidiä ja vilaukselta Ossia ja taas tuli parannettua koira-asioita. Näistä karvakuonoista ei siis pääse eroon vaikka koiraa ei olisi mukanakaan eikä reissu liittynyt mitenkään koiriin :D Tiukka päivä; herätys 4.30, junaan 06.13-9.48, koulutus 12-17 ja taas junaan 19.12-22.39, autolla kotiin ja nukkumaan 00.00... Aamulla Jere herättää 6.30, joten yöunet jäi aivan liian vähäiseksi minun tarpeisiin nähden.

Pakastimen tyhjennyspäivä on suunnitelmissa Savon tolleriporukan kanssa, jokunen vanha vaakku rötköttää pakkasessa odottamassa viimeistä matkaansa uusien vieressä. Pitäähän tässä nyt pikkuhiljaa saada porukantreenejäkin, jos meinataan taippareihin mennä. Lupailivat myös agilityn lyhyttä oppimäärää tehokurssina, joten eiköhän sinnekin mennä, Rudi olisi varmasti elementissään.
Lyylillä on näköjään omat sivut, miten tämä on mennyt multa ohi ja nyt vasta löysin? Puntin sivuilla kannattaa myös piipahtaa.

Tepon vatsavaivat helpotti nopeasti, onneksi tuo poika on melkoisen teräsvatsa. Ei se helposti oksentele, tyhjää vatsaa joskus. Eikä sen masu oikein tykkää mehiläisistä eikä lasten värikynistä, mutta kenenpä tykkäisi.