Hehe, käytiin sitten pitkästä aikaa näyttelyssä. Ilmeisesti sexy rexy nimisen koiranshampoon osittainen käyttö tepsi, koska Rudi oli ROP, Rilla VSP ja ROP-Veteraani ja vielä BIS-VET-4. Isossa Vetsku kehässä ei ollut kuin neljä koiraa ja sijoitus oli täten varma. Minusta kyllä Rilla oli veteraanien paras, mutta Eeva Anttinen ilmeisesti kuuli paheksuvat mutinani sprinkku kehän hitaudesta ja koko näyttelyn jarruttamisesta ja pisti Rillan kauneudestaan huolimatta neloseksi. Tuomari peliähän tämä, eikä sitä niin vakavasti oteta. Omat koirat on aina ihanimpia!

Santamäen Markku kyllä tiiraili pitkään Rudia ryhmäkehän kokoomakehässä, mutta kääntyi sitten katsomaan sillä kolmannella, sen puolen ainokaisella silmällä eli ei sijoitusta.

Rudin lapussa Rainer Vuorisen arvostelu alkaa sanoilla 'Kaunis koira' ja jatkuu: Erinomaiset mittasuhteet, kaunis pää. Erinomainen kaula ja ylälinja. Erittäin hyvät kulmaukset. Erittäin hyvä karvapeite ja alusvilla. Hyvät rodulle tyypilliset touhukkaat liikkeet.

Rillalle tuumattiin että: 10-vuotias loistokunnossa esitetty narttu. Erinomainen ylälinja, rintakehä ja pää. Kaunis pää. Runsaasti alusvillaa. Liikkuu erinom sivulta ja edestä, ahtaasti takaa.

Kehän lopuksi Rainer kiitti, että toin näin kauniita koiria kehään ja vielä äiti ja poika Nauru

Arvostelukaavakkeissa on muuten virhe; Rudin kohdalla on VSP raksittu ja Rillalle ROP, näin ei kuitenkaan ollut vaan sain ROP ruusukkeen käteeni esittäessäni Rudia ja Kaisa sai sen VSPruusukkeen käteensä Rillan kanssa. Pitäiskö tää virhe jotenkin korjata? Toisaalta, ei sillä meille ole suurtakaan merkitystä, ellei sitten lähdetä jahtaamaan jotain vuoden näyttelykoira titteleitä, mutta tuskimpa vaan.

Itse kerroin Rainerille kehän jälkeen terveisiä viidentoista vuoden takaa; Tintti oli silloin ensimmäistä kertaa messarissa junioriluokassa Vuorisen arvosteltavana ja sai sileät ykköset ja KPn. Rainer tuumasi, ettei voi palkita SAlla, koska on niin nuori vielä, mutta kun tämä koira tulee aikuiseksi, se tulee saamaan kaiken. Ja näinhän Tintti teki. Rainer ilahtui todella näistä terveisistä ja tietysti itselleni tuli hyvä mieli, kun vihdoin pääsin kertomaan tämän tarinan, jolla oli osavaikutusta siihen, että Tintin kanssa käytiin näyttelyissä.

Niin, se sexy rexy ei sitten tepsinyt Teppoon, jonka pesin kokonaan sillä, Teetä vain ja kahville omistajia, näin karvatonta koiraa ei saa tuoda kehään ikinä Nauru Samat sanat Tiltulle ja Tutalle. Nojjoo, totta, mutta kun... Teppo saa vielä siis pitää pallinsa, kunnes saa sen H laatuarvostelun.

Tiltu siirtyy tänään kokonaan Tutan omistukseen eikä pentuja tälle Raketti pentueelle tule. Muutamalla pojalla on allergiaa, joten tämä myös yksinään riittää siihen päätökseen että A. Tiltu siirtyy Tutalle ja siltä lähtee kohtu (kuulema) ja B. Tepolta lähtee pallit, kunhan se H arvostelu saadaan.

Meidän kotielämä helpottuu jatkossa, kun ei tarvitse Mussukan juoksujen ajaksi etsiä hoitopaikkaa kuin yhdelle pojalle ja Tepon kanssa voi metsästää huoletta vaikka naapuritiluksilla olisi juoksuisi narttuja.

Punanenän kennelissä on Ticolla (Jadored's Stevie Kaboom) töitä :D