--- Lisätty picasaan. Leirikuvat ovat täysin karsimattomia... ---

Rudi kävi tervehtimässä Sissiä eka kerran perjantaina, mutta Sissi ei ollut vielä suostuvainen, siksi nuo haikeat oven tuijottelut. Toinen tapaaminen oli lauantaina ja siitä aika mairea naamakuva.

Muuten tässä ollaan oltu vaan, tänään vähän treenattiin harakalla ja variksella Mussukan kanssa ja nyt pitäisi lähteä Tepolle vetämään verijälki, viikon päästä kokeet Pieksämäellä. Täytys vähän treenata??

Pientä lisäystä tälle päivälle.

Tepon harjoitusjälki käytiin vetämässä miljoonien ystävien seurassa synkkään kuusikkoon. Jälki on helppo, mun mielestä, pitää sitten tehdä hankalampi viikolla vielä jonnelkin rytelikköön. Katsotaan nyt mitä tuosta jäljestä sanoo. Teppo on niin kiva kun sen kanssa voi ja pitääkin treenata viime tingassakin.

Mussukalle vedettiin tuohon 'takapihalle' sientä ja samantien päästin tytsyn ulos sitä ihmettelemään, vapaana. Ensin päivälliset varis ja harakkahajut sekoitti nenää ja ihan selvästi oli vähän ihmeissään homman tarkoituksesta. Pysähtyi kuitenkin välillä nuuskimaan maata, mutta taas nenä veti jonnekin muualle. Ihan selvästi Mussu ei ymmärtänyt heti, että tätä hajuvanaa voi seurata! Kävelin Mussun mukana puoleenväliin jälkeä ja aina kun Mussu näytti yhtään jäljestävän niin kehuin kovasti. Sitten yhtäkkiä alkoi häntä heilua joka kehaisulla ja vihdoin tyttö meni tarkasti häntä vipattaen kohti verisientä joka oli palkkiona jäljen päässä. Ja voi ihmettä mikä ihanuus se Mussulle oli, sitä piti kantaa ja riehua sen kanssa Nauru

Ainakin mejäkokeisiin taidetaan tänä syksynä ehtiä Mussunkin kanssa, kun ei taippareihin vielä yritetäkään, varis ei ole niin über ihana vielä.